مواد لازم
230 گرم : نخود
یک پیمانه : آرد
2 قاشق غذا خوری : آبلیمو
1 تا 2 عدد : تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری : گشنیز خرد شده
به میزان لازم : نمک و فلفل
طرز تهیه:
نخود را پخته و کوبیده و با تخم مرغ مخلوط می کنیم بعد گشنیز را درون مایه
می ریزیم و بعد آبلیمو و نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مایه را با هم مخلوط
می کنیم. روی یک سطح صاف کمی آرد پاشیده و فلافل ها را به صورت استوانه
کوچک یا گلوله در آورده در آرد می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم